top of page
c436ee5d-441d-4ce4-b513-cbdd533e4404_edited.jpg
IMG_5499_edited.jpg
IMG_5254.JPG

Kurser i jaktapportering

För dig med retriever, spaniel eller stående fågelhund

Att träna jaktapportering med sin fågelhund är något av det roligaste som finns! På grundkurs i apportering utgår jag från boken "Apportering till vardag och fest" och all inlärning är positiv och lekfull. Du behöver inte ha några förkunskaper! Detta är en kurs för dig som vill lära dig grundfärdigheterna i apporteringsarbetet och jaktlydnaden för retriever och spaniel.

Kurser i viltspår

För dig som vill bli eftersöksjägare, vill gå prov eller bara ha en rolig vardagsaktivitet

Viltspår är en populär aktivitet som de flesta hundar älskar. Man kan även gå på prov och meritera sin hund till viltspårschampion. Att spåra skapar ett sunt självförtroende i hunden och ger möjlighet att få göra något som hunden har djupt nedärvt i sig. Det skapar lugna, harmoniska och nöjda hundar. På köpet får du kvalitetstid i skog och mark och en ny förståelse för vilka fantastiska egenskaper din bästa vän faktiskt besitter.

Privatlektioner

Kvalitetsträning som är skräddarsydd efter ert behov

Vi kan förbättra detaljer i ert apporteringsarbete. T ex kan vi fokusera på att optimera din hunds apportering. Eller kan vi arbeta med viltspåret, t ex förbättra hur du läser av din hund i spåret. Vidare kan vi jobba med vardagslydnad för att förbättra relationen mellan dig och din hund. Dina behov och önskemål styr innehållet!

bottom of page